Skip to content

APRI i SSM:s podd Strålsäkert

Lyssna på avsnitt 21 av SSM:s podd Strålsäkert där det diskuteras forskning kring svåra haverier. APRI:s verksamhet lyfts fram som en viktig och central del för att ständigt hålla kunskapsläget levande.

I avsnittet diskuteras vad som händer vid en härdsmälta i en kärnkraftsreaktor och hur forskning kan bidra till att öka säkerheten och minimera risken för svåra haverier med utsläpp till omgivningen. APRI:s ordförande Patrick Isaksson intervjuas, liksom professor Sevostian Bechta vid KTH och professor Christian Ekberg vid Chalmers. Lyssna direkt på webben (Soundcloud) eller i någon av alla appar som finns för poddlyssning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer